VIII Jornada BCN Salut Mental

Imprimir

 

Imprimir

BCN Salut Mental celebra la seva VIII Jornada Anual amb el títol "La Psicoteràpia a la Xarxa de Salut Mental: Avaluació de Resultats". L'acte tindrà lloc a l'Auditori del Col·legi de Metges de Barcelona, el dia 8 de març de 2018. S'iniciarà a les 9h i finalitzarà a les 18h.

En aquesta ocasió tindrem el plaer de tenir amb nosaltres al Professor Jonathan Shedler, referent mundial en l'àmbit de l'Avaluació de l'Efectivitat en la Psicoteràpia, associat al Departament de Psiquiatria de la Facultat de Medicina de la Universitat de Colorado i Director de Psicologia al Departament de Psiquiatria de l'Hospital de la Universitat de Colorado, USA, a més comptarem també amb la presència de destacats professionals en l'àmbit de la intervenció psicoterapèutica.

 

 

Informació e inscripcions pròximament a la nostra web, o bé poden enviar-nos un correu a: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. i les/els mantindrem informades/ts

Entitats proveïdores de:

                                 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews